Kodin määräaikaistarkastus

Kodin määräaikaistarkastus

Oletko miettinyt mitä remontteja omakotitalossa, rivitalossa, kesämökillä, paritalossa tai kerrostalossa kannattaisi tehdä jotta se säilyy hyvänä myös tulevaisuudessa mutta arveluttaa pyytää remonttifirmaa paikalle ja olisi hyvä saada asiantuntijan ulkopuolinen lausunto kiinteistöstä?

Tarjoamme Kodin määräaikaistarkastus asiantuntijapalveluita isännöitsijöille ja yksityisille kiinteistönomistajille. Kodin määräaikaistarkastus tekee ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.

Kodin määräaikaistarkastus suoritetaan asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella ja siihen kuuluvat märkätiloissa sekä kosteudelle alttiissa sisätiloissa tehtävät katselmukset. Kosteudelle alttiita tarkastettavia tiloja ovat yleisesti kylpyhuoneet, saunat, wc:t, kodinhoitohuoneet ja keittiöt.

Kodin määräaikaistarkastus sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön määräaikaistarkastuksen joka suositellaan tehtäväksi viiden vuoden välein. Yli 150 neliön kiinteistön määräaikaistarkastus lisähintaan. Rivitalojen, kerrostalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen määräaikaistarkastus.


Kodin määräaikaistarkastus palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Hämeen alue. Kodin määräaikaistarkastukset paikkakunnilla Helsinki, Hanko, Tammisaari, Inkoo, Porkkala, Suomenlahden rannikko, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Porvoo, Loviisa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Lappeenranta, Savonlinna, Joensuu, Kuopio, Mäntyharju, Mikkeli ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Kodin määräaikaistarkastus suoritetaan hintaan 700 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen asunnon määräaikaistarkastuksesta ja parannus suosituksista.

Tarkastukseen ei tarvitse valmistautua erikseen vaan asunnossa voi elää normaalisti. Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 15.30. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.