Kosteusmittaus

Kodin kosteusmittaukset

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa mutta olet epävarma asunnon kunnosta? Onko asunnossa mahdollisesti hometta tai kosteusvaurio? Epämääräisiä hajuja? Saatko allergiaa? Haluatko nukkua yösi rauhassa? Tilaa kosteusmittaus tarkastamaan seinän tai lattian kunto sisältäpäin.

Tarjoamme kosteuskartoitus asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Kosteusmittauksen tekee laatu- ja mittausteknologian ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta ja erikoisteknologiasta.

Kosteusmittaus suoritetaan tavallisesti märkätiloissa sekä kosteudelle alttiissa tiloissa. Tarkastettavia tiloja ovat yleisesti kylpyhuoneet, saunat, wc:t, kodinhoitohuoneet ja keittiöt. Kosteuskartoitus voidaan ja kannattaa tehdä myös kodin muissa huoneissa, koska piilevää virhettä ei päältäpäin näe.

Kosteusmittaus sisältää tavanomaisen kokoisen huoneen kosteuskartoituksen pintaa rikkomatta rakenteen sisältä neljään senttimetriin asti, huoneen lämpötilan mittauksen ja huoneen suhteellisen kosteuden mittauksen. Lisähinnasta rakenteen pintalämpötilan mittaaminen.

Kosteuskartoitus palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Päijät-Hämeen alue. Kosteusmittaus paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Sipoo, Porvoo, Loviisa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Virolahti, Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Imatra, Mäntyharju ja Mikkeli Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Kosteusmittaukset suoritetaan hintaan 240 - 320 € asunto (keittiö, sauna, suihku, wc), alueesta riippuen, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Hinta sisältää kirjallisen PDF raportin mittaustuloksista. Jos asuinkiinteistön yhteydessä ei ole isolle pakettiautolle sopivaa parkkipaikkaa, veloitetaan myös parkkipaikkamaksu.


Ennen kosteuskartoitusta suihkua tai saunaa ei saa käyttää 2 vuorokauteen ennen kosteuskartoitusta, lattiaa ei saa pestä tai kastella. Käsienpesuallasta ja wc-istuinta voi käyttää normaalisti. Seiniltä ja lattialta kannattaa siirtää ylimääräiset tavarat pois.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.