Kuntoarvio

Kiinteistöjen kuntoarviot

Oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä mutta kiinteistön kunto arveluttaa ja olisi hyvä saada molempia osapuolia palveleva ulkopuolinen lausunto kiinteistöstä?

Tarjoamme kuntotutkimuksen asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Kuntoarvion tekee laatu- ja kuntotutkimuksen ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.

Kuntoarvio suoritetaan asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella ja siihen kuuluvat märkätiloissa sekä kosteudelle alttiissa sisätiloissa tehtävät kosteusmittaukset. Kosteudelle alttiita tarkastettavia tiloja ovat yleisesti kylpyhuoneet, saunat, wc:t, kodinhoitohuoneet ja keittiöt. Kosteuskartoitus voidaan ja kannattaa tehdä myös kodin muissa huoneissa, koska piilevää virhettä ei päältäpäin näe.

Kuntoarvio sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön kuntoarvion mukaillen KH-90-00394 kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä ohjeistusta. Kosteuskartoituksen kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan. Useampien märkätilojen ja huoneiden kosteusmittaukset lisähinnasta. Yli 150 neliön kiinteistön kuntoarviot lisähintaan. Rivitalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen kuntoarviointi. Hirsirungon tarkastus mikroporalla lisähinnasta.


Kuntoarvion palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Päijät-Hämeen alue. Kuntoarviot paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Loviisa, Porvoo, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Virolahti, Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Mäntyharju, Mikkeli ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Kuntoarvio suoritetaan hintaan alkaen 800 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Rivitalot hintaan alkaen 650 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen asunnon kuntoarviosta, parannus suosituksista ja korjauskehoituksista.

Ennen kosteuskartoitusta suihkua tai saunaa ei saa käyttää 2 vuorokauteen ennen kosteuskartoitusta, lattiaa ei saa pestä tai kastella. Käsienpesuallasta ja wc-istuinta voi käyttää normaalisti. Seiniltä ja lattialta kannattaa siirtää ylimääräiset tavarat pois. Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.