Kuntotarkastus

Kiinteistöjen kuntotarkastukset

Oletko ostamassa tai myymässä omakotitaloa, rivitaloa, kesämökiä, paritaloa tai kerrostalohuoneistoa Vaasassa mutta kiinteistön kunto arveluttaa ja olisi hyvä saada molempia osapuolia palveleva ulkopuolinen lausunto kiinteistöstä?

Tarjoamme asuntokaupan kuntotarkastuksen asiantuntijapalveluita Vaasassa isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille, ostajille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Kerrostaloissa uudiskohteessa asunnon ostaneen velvollisuuksiin kuuluu asunnon kunnon tarkistaminen eikä sitä tee kukaan muu automaattisesti asunnon ostajan puolesta. Kuntotarkastuksen Vaasassa tekee laatu- ja kuntotutkimuksen ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.

Kuntotarkastus suoritetaan asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella ja siihen kuuluvat märkätiloissa sekä kosteudelle alttiissa sisätiloissa tehtävät kosteusmittaukset. Kosteudelle alttiita tarkastettavia tiloja ovat yleisesti kylpyhuoneet, saunat, wc:t, kodinhoitohuoneet ja keittiöt. Kosteuskartoitus voidaan ja kannattaa tehdä myös kodin muissa huoneissa, koska piilevää virhettä ei päältäpäin näe.

Akk kuntotarkastus sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön tai huoneiston kuntoarvion mukaillen KH-90-00394 kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä ohjeistusta. Kosteuskartoituksen kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan. Useampien märkätilojen ja huoneiden kosteusmittaukset lisähinnasta. Yli 200 neliön kiinteistön kuntoarviot lisähintaan. Rivitalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta raportti myäs muille kielille (Espanja, Englanti, Ranska, Italia, Ruotsi, Saksa). Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen kuntotarkastus. Hirsirungon tarkastus mikroporalla lisähinnasta. Rakenneavaukset teetätetään yhteistyössä rakennusyhtiöiden kanssa. Pienet rakenneavaukset sorkkaraudalla, reikäsahalla tai akkupuukkosahalla 120 € kpl, sis alv 24%.

Kuntotarkastus suoritetaan Vaasassa hintaan 1100 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Rivitalot hintaan 950 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kerrostalohuoneistot hintaan 650 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen asunnon kuntoarviosta, parannus suosituksista ja korjauskehoituksista.

Ennen kosteuskartoitusta suihkua tai saunaa ei saa käyttää 48 tuntiin ennen kosteuskartoitusta, lattiaa ei saa pestä tai kastella. Käsienpesuallasta ja wc-istuinta voi käyttää normaalisti. Seiniltä ja lattialta kannattaa siirtää ylimääräiset tavarat pois. Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 15.30. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.