Kuntotarkastus

Kiinteistöjen kuntotarkastukset

Oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä mutta kiinteistön kunto arveluttaa ja olisi hyvä saada molempia osapuolia palveleva ulkopuolinen lausunto kiinteistöstä?

Tarjoamme kuntotarkastuksen asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Kuntotarkastuksen tekee laatu- ja mittausteknologian ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta ja erikoisteknologiasta.

Kuntotarkastus suoritetaan asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella ja siihen kuuluvat märkätiloissa sekä kosteudelle alttiissa sisätiloissa tehtävät kosteusmittaukset. Kosteudelle alttiita tarkastettavia tiloja ovat yleisesti kylpyhuoneet, saunat, wc:t, kodinhoitohuoneet ja keittiöt. Kosteuskartoitus voidaan ja kannattaa tehdä myös kodin muissa huoneissa, koska piilevää virhettä ei päältäpäin näe.

Kuntotarkastus sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön kuntoarvion mukaillen KH-90-00394 kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä ohjeistusta. Kosteuskartoituksen kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan. Useampien märkätilojen ja huoneiden kosteusmittaukset lisähinnasta. Yli 200 neliön kiinteistön kuntoarviot lisähintaan. Rivitalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen kuntotarkastus. Hirsirungon tarkastus mikroporalla lisähinnasta.


Kuntotarkastus palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Päijät-Hämeen alue. Kuntotarkastus paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Tampere, Sipoo, Porvoo, Loviisa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Virolahti, Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Imatra, Mäntyharju ja Mikkeli. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Kuntotarkastus suoritetaan hintaan alkaen 750 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Rivitalot hintaan alkaen 650 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 % Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen asunnon kuntoarviosta, parannus suosituksista ja korjauskehoituksista.

Ennen kosteuskartoitusta suihkua tai saunaa ei saa käyttää 2 vuorokauteen ennen kosteuskartoitusta, lattiaa ei saa pestä tai kastella. Käsienpesuallasta ja wc-istuinta voi käyttää normaalisti. Seiniltä ja lattialta kannattaa siirtää ylimääräiset tavarat pois. Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.