Rakennuksen lämpökuvaus

Rakennuksen lämpökuvaus

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa mutta olet epävarma asunnon lämpövuodoista? Palaeleeko jalat mutta et tiedä mistä lämmin ilma vuotaa ulos rakennuksesta? Rakennuksen lämpökuvaus antaa vastauksen asiaan mistä lämpö karkaa ja miten sitä voisi estää.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Rakennuksen lämpökuvauksen tekee laatu- ja mittausteknologian ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta ja erikoisteknologiasta.

Rakennuksen lämpökuvaus sisältää rakennuksen ulko-vaipan lämpökuvauksen pintaa rikkomatta RT 14-10850 mukaisesti lämpökameralla. Lisähinnasta asuinrakennuksen muiden tilojen lämpökuvaus.

Rakennuksen lämpökuvaus Rakennuksen lämpökuvaus palvelun toimialueena on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Päijät-Häme. Rakennuksen lämpökuvaus paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Sipoo, Porvoo, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Lappeenranta ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Rakennuksen lämpökuvaus suoritetaan hintaan 950 € asuinkiinteistö 200 neliöön asti, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Seuraavat neliöt 50 € per 50 neliöä.

Ennen mittausta seiniltä kannattaa siirtää ylimääräiset tavarat pois, niin että seiniin on näköyhteys. Huoneistoihin on oltava myös esteetön pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 15.30. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.