Huoneiston pinta-alan tarkistusmittaus

Pinta-alan tarkistusmittaukset

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa mutta olet epävarma asunnon pinta-alasta? Huoneistoala on tärkeä asunnon hintaan vaikuttava tekijä. Huoneiston pinta-alan muutokset voivat vaikuttaa asunnon kauppahintaan tuhansilla euroilla. Oikeilla tiedoilla asuntokaupan osapuolet saavat oikean kauppahinnan jokaiselta neliöltä.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Pinta-alan tarkistusmittauksen tekee laatu- ja mittausteknologian ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta ja erikoisteknologiasta.

Pinta-alan tarkistusmittaus sisältää asuintalon huoneiston pinta-alan mittauksen standardin SFS 5139 mukaisesti laser mittauksella. Lisähinnasta asuinrakennuksen kerrosalan mittaus.

Huoneiston pinta-alan tarkistusmittaus palvelun toimialueena on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Päijät-Häme. Huoneiston pinta-alan tarkistusmittaus paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Lappeenranta ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Huoneiston pinta-alan tarkistusmittaus suoritetaan hintaan 650 € asuinkiinteistö sataan neliöön asti, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Seuraavat neliöt 50 € per 50 neliöä. Jos asuinkiinteistön yhteydessä ei ole isolle pakettiautolle sopivaa parkkipaikkaa, veloitetaan myös parkkipaikkamaksu.

Ennen mittausta seiniltä kannattaa siirtää ylimääräiset tavarat pois, niin että seinästä seinään on näköyhteys. Huoneistoihin on oltava myös esteetön pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.