Salaojan tarkastus

Salaojien tarkastus

Onko kiinteistön salaojien toiminta kunnossa? Tuleeko vesitulva alakerran lattialle? Onko salaojitus remontti tehty väärin tai onko sitä ollenkaan? Nyt on aika ottaa siitä selvää. Tilaa asiantuntijan ulkopuolinen lausunto salaojien toiminnasta.

Tarjoamme kiinteistöjen salaojien tarkastus asiantuntijapalveluita isännöitsijöille ja yksityisille kiinteistönomistajille. Kiinteistöjen salaojien tarkastuksen tekee ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.

Kiinteistöjen salaoja tarkastus suoritetaan asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella.

Salaojien tarkastus sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön tarkastuksen. Työ ei sisällä salaojien tai salaojaputkien puhdistusta tai maasta kaivamista eikä salaojan tarkastuskaivojen etsimistä jos ne eivät ole valmiiksi esillä. Salaojien tarkastus tehdään sulan maan aikaan niin ettei maassa ole lunta. Rivitalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen remontti tarkastus.


Kiinteistöjen salaojin toiminnan tarkastus palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Hämeen alue. Salaojien tarkastukset paikkakunnilla Helsinki, Hanko, Tammisaari, Inkoo, Porkkala, Suomenlahden rannikko, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Porvoo, Loviisa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Lappeenranta, Savonlinna, Joensuu, Kuopio, Mäntyharju, Mikkeli ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Kiinteistöjen salaojin toiminnan tarkastus suoritetaan hintaan alkaen 650 € kohde, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen kohteen remontti tarkastuksesta ja parannus suosituksista.

Tarkastukseen ei tarvitse valmistautua erikseen vaan asunnossa voi elää normaalisti. Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 15.30. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.