Kuntotutkimus

Kuntotutkimus Kiinteistöjen kuntotutkimusta ja erikoismittausta vuosien kokemuksella nyt myös ulkomailla. Tarjoamme kiinteistöjen, kuten taloyhtiöiden, omakotitalojen, rivitalojen, paritalojen ja kerrostalohuoneistojen sekä kesämökkien kuntotutkimusta Euroopan alueella seuraavissa maissa: Espanja, Portugali, Ranska, Italia, Kreikka, Kypros, Malta, Monaco, Belgia, Englanti, Skotlanti, Hollanti, Saksa, Luxemburg, Itävalta, Sveitsi, Islanti, Tanska, Norja, Ruotsi ja Viro. Teemme kuntotutkimusta ja erikoismittausta ympäri vuoden.

Oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä tai kerrostalohuoneistoa ulkomailla mutta kiinteistön kunto arveluttaa ja olisi hyvä saada molempia osapuolia palveleva ulkopuolinen lausunto kiinteistöstä?

Tarjoamme asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, kiinteistönvälittäjille, ostajille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Kerrostaloissa uudiskohteessa asunnon ostaneen velvollisuuksiin kuuluu asunnon kunnon tarkistaminen eikä sitä tee kukaan muu automaattisesti asunnon ostajan puolesta. Kiinteistön kuntotutkimuksen tekee laatu- ja kuntotutkimuksen ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.


Akk kuntotutkimus sisältää Euroopan alueella olevan ulkomaan asuintalon, kerrostalohuoneiston tai lomahuoneiston asiantuntijan arvion nykyisestä kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista mukaillen KH-90-00394 kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä ohjeistusta. Kuntotutkimuksen raportti auttaa hahmottamaan tulevia korjauskustannuksia ja kiinteistön arvoa. Lisähinnasta raportti myäs muille kielille. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen kuntoarviointi. Ulkomailla tutkimukset tehdään ilman rakenneavauksia.


Yritys käyttää kuntotutkimuksiin ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja ja CE-merkittyjä varusteita.
Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 15.30. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.

Tarjoamme nopean ja helpon asiakaskokemuksen hyvin järjestetyllä työsuorituksella.