Vahinkotarkastus

Kiinteistöjen vahinkotarkastukset

Onko kiinteistössä sattunut vahinko ja tarvitset vakuutusyhtiöistä riippumatonta asiantuntijalausuntoa vahingon laajuudesta ja vahingon aiheuttajasta? Meiltä saat ulkopuolisen lausunnon vahingosta.

Tarjoamme vahinkotarkastuksen asiantuntijapalveluita isännöitsijöille, yrityksille, valtiolle ja yksityisille kiinteistönomistajille. Vahinkotarkastuksen tekee laatu- ja kuntotutkimuksen ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.

Vahinkotarkastus suoritetaan asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella. Kaatuiko puu talon katolle, jäätyivätkö vesiputket, tulipalo, rakennuspalo, sortuiko maa alta, hajosiko ikkunalasi vai tapahtuiko jokin muu tapaturma tai vahinko?.

Vahinkotarkastus sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön tai kerrostalohuoneistojen vahinkotarkastuksen. Rakenneavaukset ja jätteiden poiskuljetukset yhteistyössä rakennusyritysten kanssa lisähinnasta. Rivitalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen vahinkotarkastus.

Vahinkotarkastus palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kanta-Häme ja Päijät-Hämeen alue. Vahinkotarkastus paikkakunnilla Helsinki, Hanko, Tammisaari, Inkoo, Porkkala, Suomenlahden rannikko, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Loviisa, Porvoo, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Virolahti, Lappeenranta, Savonlinna, Joensuu, Kuopio, Mäntyharju, Mikkeli ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Vahinkotarkastus suoritetaan hintaan alkaen 1600 € kiinteistö, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen tapahtuneesta vahingosta ja korjauskehoituksista.

Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.