Kiinteistöjen remonttitarkastus

Remontin tarkastus

Oletko teetättänyt remonttifirmalla remontin omakotitalossa, rivitalossa, kesämökillä, paritalossa tai kerrostalossa ja olisi hyvä saada asiantuntijan ulkopuolinen lausunto remontista ja siitä onko remontti oikein tehty? Remonttivirhe voi saada paljon haittaa aikaan.

Tarjoamme kiinteistöjen remontin tarkastus asiantuntijapalveluita isännöitsijöille ja yksityisille kiinteistönomistajille. kiinteistöjen remontin tarkastuksen tekee ammattilainen vuosien kokemuksella rakennusteollisuudesta.

Remontin tarkastus suoritetaan omakotitalossa, rivitalossa, paritalossa tai kerrostalossa asuin- tai lomakiinteistön sisä- ja ulkopuolella ja siihen kuuluvat märkätiloissa sekä kosteudelle alttiissa sisätiloissa tehtävät katselmukset. Kosteudelle alttiita tarkastettavia tiloja ovat yleisesti kylpyhuoneet, saunat, wc:t, kodinhoitohuoneet ja keittiöt. Ulkopuolella sijaitsevia kohteita voivat olla esimerkiksi piha, puutarha, ajotie, laiturit, kiinteist√∂n ulkoverhous, kattoremontti ja salaojaremontti

Omakotitalon, rivitalon, kesämökin, paritalon tai kerrostalon remontin tarkastus sisältää tavanomaisen kokoisen kiinteistön tarkastuksen joka suoritetaan remontin j√§lkeen. Remontit tarkastetaan ja laskutetaan yksitellen eli esimerkiksi katto ja salaojaremontti ovat erikseen tarkastettavia. Rivitalojen ja paritalojen kiinteistöt tarkistetaan yksitellen. Lisähinnasta asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen tai muun rakennuksen remontti tarkastus.

Remontin tarkastus palvelun toimialue on Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Hämeen alue. Remontin tarkastus paikkakunnilla Helsinki, Hanko, Tammisaari, Inkoo, Porkkala, Suomenlahden rannikko, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Porvoo, Loviisa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Lahti, Hamina, Lappeenranta, Savonlinna, Joensuu, Kuopio, Mäntyharju, Mikkeli ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Remontin tarkastus suoritetaan hintaan alkaen 600 € kohde, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Kirjallinen raportti sisältää pdf tulosteen kohteen remontti tarkastuksesta ja parannus suosituksista.

Tarkastukseen ei tarvitse valmistautua erikseen vaan asunnossa voi elää normaalisti. Tarkastettaviin tiloihin on oltava vapaa pääsy.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 15.30. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.